aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Σούπερ εμφάνιση, αξίζαμε παραπάνω»

Μίλανιτς: «Σούπερ εμφάνιση, αξίζαμε παραπάνω»

Υπερευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Ντάρκο Μίλανιτς, μετά την ισοπαλία της Πάφος FC με τον Απόλλωνα. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του:

«Μετά από αυτό το παιχνίδι όλοι νιώθουν το ίδιο: κάναμε μια σούπερ εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε περισσότερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε απέναντι σε τρεις δυνατές ομάδες, που είχαν μεγάλα προβλήματα απέναντί μας. Και την περασμένη εβδομάδα ήταν ίδια η κατάσταση: είχαμε ευκαιρίες, αξίζαμε περισσότερα, αλλά μείναμε με την ισοπαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, συνάμα όμως και να σκοράρουμε.

Στην απουσία του Βαλακάρι αλλάξαμε λίγο την τακτική μας, αλλά και με το σχηματισμό που είχαμε ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Δεν βλέπω την ομάδα να έχει νοητικό πρόβλημα ή θέμα με το εύκολο γκολ. Ίσως μας λείπει η ηρεμία να κινηθούμε πιο γρήγορα, όμως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες».

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο εξασφάλισης εισιτηρίου για το Κόνφερενς Λιγκ, απάντησε: «Ο αρχικός μας στόχος ήταν η εξάδα. Ο ξεκάθαρος μας στόχος τώρα είναι η Ευρώπη. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από εμάς, να είμαστε χαλαροί και να το απολαύσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ