aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή έμοιαζαν πιο κουρασμένοι από αυτούς που έπαιζαν...»

Μίλανιτς: «Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή έμοιαζαν πιο κουρασμένοι από αυτούς που έπαιζαν…»

Απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς, μετά τη νίκη (1-0) επί της ΑΕΛ.

Στάθηκε όμως και σε κάτι αρνητικό που παρατήρησε. Όπως ανέφερε έγιναν κάποιες αλλαγές, και οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο έμοιαζαν πιο κουρασμένοι από αυτούς που βρίσκονταν ήδη σε αυτό, κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί.

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς:

«Ήταν εντελώς διαφορετικά τα συναισθήματα καθώς. H ομάδα κέρδισε και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Ασκήσαμε πίεση και ήμασταν καλοί στην κατοχή, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, όμως πήραμε αυτό το αποτέλεσμα επειδή αμυνθήκαμε καλά και είμαι χαρούμενος γιατί σε αυτό το κομμάτι δουλέψαμε σκληρά.

Είναι σημαντικό να δουλεύεις για να κρατάς τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα σου. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι κάναμε κάποιες αλλαγές και οι παίκτες που μπήκαν έμοιαζαν πιο κουρασμένοι από αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά. Αυτό είναι ουσιαστικά που δεν μου άρεσε. Συνοψίζοντας όμως, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη και συγχαρητήρια στα παιδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ