aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Ίδια πίεση σε τέσσερις ομάδες για εξάδα»

Μίλανιτς: «Ίδια πίεση σε τέσσερις ομάδες για εξάδα»

Αγώνας μονής κατεύθυνσης ήταν ο σημερινός με την ΠΑΕΕΚ για την Πάφο και αυτό έκανε δυσκολότερο το έργο της ομάδας του, σύμφωνα με τον Ντάρκο Μίλανιτς, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά, είναι η τρίτη σερί νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να είμαστε ψύχραιμοι και να παλέψουμε μέχρι τέλους για τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν σήμερα. Ήρθαν από πολύ καλές ενέργειες και τα δύο γκολ με αρκετή ποιότητα. Και η ΠΑΕΕΚ πήγε αρκετά καλά, ήταν ένας πολύ σκληρός αντίπαλος».

Για το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην εξάδα: «Είναι ίδια η κατάσταση για τέσσερις ομάδες με αυτή την πίεση. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη εξάδα και θα εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη νίκη, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ