aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Είδατε αντιδράσεις στον πάγκο, αυτές εξηγούν κάποια πράγματα»

Μίλανιτς: «Είδατε αντιδράσεις στον πάγκο, αυτές εξηγούν κάποια πράγματα»

Δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία της αναμέτρησης ο προπονητής της Πάφος FC Ντάρκο Μίλανιτς, μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ομόνοια. Ωστόσο, όπως είπε, όλοι είδαν κάποιες αντιδράσεις από τον πάγκο, και αυτές οι αντιδράσεις εξηγούν κάποια πράγματα.

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς:

Αρχικά είπε: «Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι να δούμε το ματς. Από τη μια είμαστε απογοητευμένοι από το γκολ στα τελευταία λεπτά. Από την άλλη όταν παίζεις τόσα λεπτά με παίκτη λιγότερο και δεν χάνεις το παιχνίδι δεν είναι και άσχημα. Παίξαμε 50 λεπτά να κρατήσουμε το αποτέλεσμα όμως υπάρχει αυτό το αίσθημα της τελευταίας στιγμής. Ο αντίπαλος ήταν πάντα κοντά στην περιοχή μας. Οι παίκτες απογοητεύτηκαν αλλά πάλεψαν τον αγώνα και η ενεργεία τους μεταφέρθηκε στον κόσμο. Βλέπουμε μπροστά».

Για τον κόσμο: «Μας έδωσαν μεγάλη στήριξη οι οπαδοί μας».

Για τη διαιτησία: «Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για τη διαιτησία. Αλλά είδατε κάποιες αντιδράσεις από τον πάγκο και αυτές οι αντιδράσεις εξηγούν κάποια πράγματα».

Για το πάθος της ομάδας: «Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στη συνέχεια κρατήσαμε την μπάλα. Μείναμε με παίκτη λιγότερο και έπρεπε να παλέψουμε. Δεν καταφέραμε να δώσουμε τη νίκη στον κόσμο».

Για τις απουσίες: «Ελπίζω ότι ο Πάντσεον θα είναι έτοιμος γιατί θα λείπει και ο Πάνιτς λόγω καρτών. Βέβαια έχουμε και παίκτες που λείπουν για λόγους υγείας. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα κορωνοϊού.

Για τις μετεγγραφές: «Για το θέμα των μετεγγραφών θα ξέρουμε σε λίγο καιρό με τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα».

Για τις δηλώσεις Μπεργκ ότι και πριν την κόκκινη του Κβίντα η Ομόνοια ήταν καλύτερη: «Ξεκίνησαν καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις καταστάσεις, αυτό συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και χάσαμε συνολικά τέσσερις πόντους. Αν δεν παίζαμε με παίκτη λιγότερο θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ