aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Δεν σκέφτομαι τον Μάη, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε»

Μίλανιτς: «Δεν σκέφτομαι τον Μάη, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε»

Χαρά για λίγη ώρα και από αύριο δουλειά τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Πάφoς FC Ντάρκο Μίλανιτς. Όπως είπε σε ερώτηση σχετικά με το ταβάνι της παφιακής ομάδας, δεν μπορεί να σκέφτεται από τώρα τον Μάη, αφού είναι ακόμα πολλά που πρέπει να κάνουν.

Όσα δήλωσε ο Ντάρκο Μίλανιτς:

Αρχικά είπε: «Βγήκε στο γήπεδο ότι κάναμε όλες αυτές τις εβδομάδες. Όλη η σκληρή δουλειά απ’ τους ποδοσφαιριστές, το τιμ, τα άτομα στο γραφείου και τους πάντες στην Πάφο».

Για το αν το πίστευε απ’ την αρχή για το αποτέλεσμα: «Πιστεύω στην καλή προετοιμασία και την ομαδική δουλειά. Στο ποδόσφαιρο δεν προετοιμάζεις αποτελέσματα αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προετοιμάσεις την ομάδα για τη νίκη και κάποτε θα έρθουν και τέτοια αποτελέσματα. Θα το χαρούμε για λίγη ώρα και από αύριο δουλειά».

Για το ταβάνι της φετινής Πάφου: «Το πλάνο μου για το μέλλον είναι να προετοιμάζω την ομάδα για κάθε παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τον Μάη, έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ