aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «Ασυνήθιστο μια ομάδα να δέχεται τόσες κόκκινες»

Μίλανιτς: «Ασυνήθιστο μια ομάδα να δέχεται τόσες κόκκινες»

Στη μαχητικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο τεχνικός της Πάφου, Ντάρκο Μίλανιτς, παρά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα, ενώ σχολίασε και τις μαζεμένες κόκκινες κάρτες που δέχθηκε η ομάδα του το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να ξεκινήσω με το πόσο περήφανος είμαι για τους ποδοσφαιριστές μου. Κυρίως για τον αγώνα που κάνανε, έπαιζαν με ένα παίκτη λιγότερο. Το πόσο προσπάθησαν σήμερα τα παιδιά, για την ενέργεια τους. Μετά από αυτό το παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Είναι το τέταρτο παιχνίδι που παίζει με παίκτη λιγότερο η Πάφος, είναι θέμα απειθαρχίας; «Είναι ασυνήθιστο για μια ομάδα να δέχεται τόσες κόκκινες. Δεν είναι θέμα απειθαρχίας, περισσότερο θέμα τακτικών. Όλες οι κάρτες που δεχθήκαμε είχαν να κάνουν με τακτική. Μετά από ένα άσχημο παιχνίδι, θέλω να σταθώ στους ποδοσφαιριστές μου και την ενέργεια που έβγαλαν εντός αγωνιστικού χώρου. Είμαι περήφανος. Είχαν ένα μαχητικό και ομαδικό πνεύμα».

Για τους παίκτες που ήταν εκτός: «Ο Φουρ επιστρέφει είναι έτοιμος, είναι αρνητικός. Ο Γουίλι (σ.σ. Σεμέδο) θα δούμε την Τρίτη εάν επιστρέψει. Απ’ εκεί και πέρα πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε το βάρος με τους παίκτες που έχει πέσει πάνω τους. Δεν έχουμε τις πολλές αλλαγές ώστε να έχουμε τις δεύτερες λύσεις».

Αν μπορεί η Πάφος να τερματίσει στην εξάδα: «Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες, όταν βλέπω αυτά τα παιχνίδια, να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγκρίνοντας το με το προηγούμενο παιχνίδι, έβλεπες μία ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο να περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι, όμως σήμερα ήταν μία διαφορετική ομάδα, πιο μαχητική. Έβαλε πίεση σε μία ομάδα που είναι από τις ποιοτικότερες. Προσπάθησε να πάρει έστω και με 10 παίκτες το αποτέλεσμα. Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ