aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜίλανιτς: «11 παιχνίδια να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην πρώτη εξάδα»

Μίλανιτς: «11 παιχνίδια να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην πρώτη εξάδα»

Ικανοποιημένος από το ομαδικό πνεύμα των ποδοσφαιριστών του στο ισόπαλο 0-0 με τον Άρη στο Τσίρειο δήλωσε ο προπονητής της Πάφος FC, Ντάρκο Μίλανιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να κατέβει στην περιοχή μας με συνδυασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν την τακτική τους, έπαιξαν με μεγάλες μπαλιές και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα μας. Έπρεπε να ήμασταν πιο καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο επιτεθήκαμε. Είμαι ευχαριστημένος από το ομαδικό παιχνίδι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είχαν και αυτοί ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς. Θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει πιο πολλές ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος με το αγωνιστικό πνεύμα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου».

Για τον στόχο της εξάδας, είπε: «Έχουμε ακόμα μπροστά μας έντεκα παιχνίδια. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για την πρώτη εξάδα. Να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια ότι ανήκουμε στο γκρουπ της πρώτης εξάδας. Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα. Θα παλέψουμε για αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ