aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜια δεκάδα νοκ άουτ

Μια δεκάδα νοκ άουτ

Στην Πάφος FC θέλουν να δώσουν ένα τέλος στον αγωνιστικό τους κατήφορο και να κερδίσουν άμεσα βαθμούς που θα τους φέρουν πιο κοντά στην παραμονή τους. Οι τελευταίες μέτριες εμφανίσεις έφεραν και τα μουρμουρητά, με τον Λούκας Έλσνερ να είναι στο επίκεντρο της κριτικής. Οι 21 βαθμοί που έχει η Πάφος FC τής δίνουν πολλές πιθανότητες να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, όμως χρειάζεται και άλλους βαθμούς για να μπει στα μπαράζ με πιο καθαρό μυαλό.

Απέναντι στον Απόλλωνα η Πάφος FC θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, που γίνεται ακόμη δυσκολότερη καθώς δέκα ποδοσφαιριστές δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν.  Είχαν εγγραφεί, μετά που καθορίστηκε για την πρεμιέρα το σημερινό ματς, αλλά αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων του Απόλλωνα στην Ευρώπη.

Οι δέκα που θα δουν το ματς με τον Απόλλωνα από την κερκίδα είναι οι: Χριστοδούλου, Κοβαλένκο, Κομπανί, Μοστέφα, Μπρουλς, Καμαρά, Πογιέτ, Ντομίνγκεζ, Ρόγκουλιτς και Τορπίνσκι. Όλοι αυτοί θα φυλάξουν δυνάμεις για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν 17 ποδοσφαιριστές, οι: Κόπριβετς, Βασιλείου, Πικραμένος, Χόριτς, Ταραβέλ, Ντεούλ, Γιαγκουδάκης, Σταύρου, Φυλακτού, Καλεμπό, Σικόρσκι, Γιάνζα, Γκουλόν, Γκάμποβς, Αντωνίου, Ζαχαρίου και Δημοσθένους. Οι δύο τελευταίοι είναι τραυματίες. Με αυτά τα δεδομένα αντιλαμβάνεται κάποιος πόσο δύσκολο είναι σήμερα το εγχείρημα της παφιακής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ