aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣMια «ανάσα» από κυπριακή ομάδα, πρώτος σκόρερ στη Σερβία! (vid)

Mια «ανάσα» από κυπριακή ομάδα, πρώτος σκόρερ στη Σερβία! (vid)

Το όνομα του επιθετικού Μίλαν Μάκαριτς όχι μόνο έπαιξε δυνατά κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την Πάφος FC, αλλά στην πραγματικότητα βρέθηκε μια «ανάσα» από την ένταξη του στην παφιακή ομάδα. Την τελευταία στιγμή, η απομάκρυνση του Ντμίτρο Μιχαϊλένκο από την τεχνική ηγεσία χάλασε τις προχωρημένες επαφές, με τον Σέρβο επιθετικό να παραμένει τελικά στην ομάδα του Ράντνικ Σουμπότιτσα.

Ο Μάκαριτς μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου που πρωτοακούστηκε για την Πάφος FC είχε πετύχει 12 γκολ σε σύνολο 19 αγώνων, ενώ έκτοτε σε 17 ακόμα ματς πέτυχε άλλα 13. Τα 25 συνολικά γκολ σε 36 αγώνες πρωταθλήματος τον κατατάσσουν με διαφορά ως πρώτο σκόρερ στη Σερβική λίγκα, με τον δεύτερο Τακούμα Ασάνο της Παρτιζάν να έχει 18. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν έχασε ούτε έναν αγώνα πρωταθλήματος τη φετινή περίοδο. Η Ράντνικ δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 55 βαθμούς.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ