aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜετεγγραφή «μπαμ» και ιδιόκτητο γήπεδο!

Μετεγγραφή «μπαμ» και ιδιόκτητο γήπεδο!

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Πάφος F.C., Χρήστος Γλυκύς.

Για να φτάσει σε ψηλό επίπεδο: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, στο αθλητικό μας κέντρο, στον τρόπο λειτουργίας. Μέσα σε 2 μήνες χτίσαμε μια νέα ομάδα, με 22 παίχτες. Υπάρχει το ρευστό και η θέληση, αλλά το είπαμε ξανά ότι στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για τον κόσμο: «Όπως έχουμε θετικά δείγματα αγωνιστικά, έχουμε και στην προσέλευση του κόσμου. Υπάρχει δυναμική, και μένει να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα. Η ομάδα είναι εταιρεία, δεν γίνεται τίποτα στο κρυφό, αλλά γίνονται όλα με μία συγκεκριμένη διαδικασία. Είναι πολύ καλό να αγωνίζονται Κύπριοι, αν και εφόσον δουλεύουν».

Για τους επενδυτές: «Δεν είναι επενδυτές, είναι ιδιοκτησιακό καθεστώς που στηρίζει την προσπάθεια και δίνουν τα χρήματα τους. Δεν έχουν κάνει επενδύσεις, και είναι βάσει εταιρείας».

Για την μετεγγραφή Ιανουαρίου: «Θα γίνουν οι προσθήκες τον επόμενο μήνα, η ομάδα θα αποκτήσει περισσότερη δυναμική. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, το δουλεύουμε εδώ και ένα μήνα. Κάποιοι θα μείνουν, αλλά θα αποχωρήσουν αρκετοί, γιατί το ρόστερ είναι 30 ατόμων. Έχουμε θέσει ψηλούς στόχους και θα κάνει μεγάλο θόρυβο η μετεγγραφή που θα κάνει η Πάφος».

Το σχόλιο του για γήπεδο της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή μελετούμε τη δημιουργία νέου γηπέδου. Όπως έχει η ΑΕΚ το δικό της γήπεδο, γιατί όχι και η Πάφος. Θα εξαρτηθεί από τις άδειες και δεν είναι του παρόντος αυτό. Εμείς ψάχνουμε τον κατάλληλο τόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ