aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜετά το διπλό «χτύπημα», παίρνει σειρά ο Σταύρου

Μετά το διπλό «χτύπημα», παίρνει σειρά ο Σταύρου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε διπλή μετεγγραφική ενίσχυση προχώρησε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας η Πάφος FC, η οποία ενέταξε στη δύναμή της ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά τα… κατατόπια του κυπριακού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η νεοφώτιστη ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του διεθνούς Σλοβένου τερματοφύλακα Γιαν Κόπριβετς, ο οποίος τις τελευταίες δύο σεζόν υπερασπίστηκε την εστία της Ανόρθωσης. Ο 29χρονος κίπερ υπολογίζεται ότι θα είναι ο βασικός «φύλακας άγγελος» των γαλάζιων και θα τον πλαισιώνει ο 23χρονος συμπατριώτης του Άλτζιαζ Ίβασιτς.

Η άλλη μετεγγραφή των Παφιτών ακούει στο όνομα Γεράσιμος Φυλακτού, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την Ομόνοια με υποσχετική για ένα χρόνο. Ο 27χρονος Κύπριος μέσος βρισκόταν σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τους νεοφώτιστους και δεν δυσκολεύτηκε να συμφωνήσει μαζί τους, ελπίζοντας ότι θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής. Τα δύο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της Πάφος FC θα ενσωματωθούν άμεσα με την αποστολή της ομάδας στη Σλοβενία.

Σειρά πλέον παίρνει ο Ανδρέας Σταύρου. Ο Κύπριος εξτρέμ βρίσκεται με τους γαλάζιους στη Σλοβενία όμως δεν ανακοινώθηκε ακόμη κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των ημερών, καθώς αναμένεται το «πράσινο φως» από τον προπονητή Λούκα Έλσνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ