aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜέρφι: «Να σκοράρω γρήγορα, έχουμε ανταγωνισμό με τον Βα...»

Μέρφι: «Να σκοράρω γρήγορα, έχουμε ανταγωνισμό με τον Βα…»

Στην κάμερα της Πάφος FC μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ράσιαν Μέρφι, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

«Είναι σίγουρα διαφορετικό περιβάλλον από την Αγγλία, να έρχεσαι στην Πάφο και στην Κύπρο. Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα και τα υπόλοιπα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω και να σκοράρω όσο πιο σύντομα γίνεται. Όλοι ξέρουν ότι όταν σκοράρεις το πρώτο σου γκολ, τότε ανεβαίνεις», είπε για την προσαρμογή του.

«Παίζω στο κέντρο της επίθεσης, αλλάμπορώ και στα φτερά. Όσο περισσότερες θέσεις μπορείς να αγωνιστείς, μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να αγωνιστείς», απάντησε για τη θέση στην οποία αγωνίζεται ενώ για τη μεγάλυ ταχύτητα που διαθέτει και αν θα είναι ο ταχύτερος στο νέο πρωτάθλημα, είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω αν θα είμαι ο πιο γρήγορος στο πρωτάθλημα, αλλά όλοι μου έλεγαν για τον Βα, έχουμε λίγο ανταγωνισμό. Θα δούμε…»

«Είδα κάποιες κριτικές, μίλησα με μερικούς παίκτες, μου είπαν είναι πολύ όμορφο μέρος, πολλά να κάνεις και ιδανικό για οικογένεια. Θα είναι καλά πιστεύω, αλλά και πολλή ζέστη. Οπότε αυτό πρέπει να το συνηθίσω», απάντησε καταληκτικά για όλα όσα έμαθε προτού αποδεχθεί να γίνει παίκτης της Πάφου και κάτοικος Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ