aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜείνετε συντονισμένοι, έρχονται εξελίξεις

Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται εξελίξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι επαφές συνεχίζονται στην Πάφος FC και όπως ενημερώνουν από τις τάξεις της ομάδας, εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και όπως φαίνεται δύο με τρεις ποδοσφαιριστές είναι προ των πυλών της παφιακής ομάδας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, από τις 3 Ιουλίου ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή θα επιβλέψουν μια σειρά από δοκιμαστικά στη Λετονία με παίκτες που έχουν σε μεγάλο βαθμό επιλεγεί. Πρόκειται κυρίως για νεαρούς, που έχουν καλές προοπτικές και με εντολές  των ιδιοκτητών μπορούν να κερδίσουν επαγγελματικά συμβόλαια. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Ιουλίου. Την ίδια μέρα θα αφιχθεί στη Ρίγα και η αποστολή της Πάφος FC για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι την ημέρα της αναχώρησης στο εξωτερικό αναμένεται πως θα έχει σε μεγάλο βαθμό συμπληρωθεί το ρόστερ. Υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να παρουσιαστεί με πολλές δυνατότητες η νέα ομάδα, που θα έχει σαν άμεσο στόχο τη σταθεροποίησή της στους μεγάλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ