aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜεγάλη πρόκληση ενόψει για την Πάφο και πολλά προβλήματα…

Μεγάλη πρόκληση ενόψει για την Πάφο και πολλά προβλήματα…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν τα κατάφερε η Πάφος FC με την ΑΕΚ, όμως το γεγονός και μόνο πως η ομάδα έχει επιτέλους νέο προπονητή λέει κάτι. Πώς μπορούν οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν καλύτερα και να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους να αποδώσουν καλύτερη μπάλα στη συνέχεια.

Ήδη έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και υπό τις οδηγίες του Κάμερον Τόσακ θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν καλύτεροι στο άμεσο μέλλον. Στο μυαλό τους τώρα είναι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο όμως θα έχουν και πάλι απουσίες. Ο τερματοφύλακας Ρούντκο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Πέτρου.

Εκτός, λόγω καρτών θα είναι και οι Σιρόκ, Βαλεριάνος, όπως επίσης και οι τραυματίες Ράσιτς, Σάνι, Φυλακτού και Γουίλιαμς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νέμετς και Βα, αφού δεν προπονήθηκαν χθες λόγω τραυματισμού. Θα επιστρέψει ο Φιλιώτης και ίσως και ο Γουίλιαμς.

Η παφιακή ομάδα έχει 12 βαθμούς και θα προσπαθήσει στη συνέχεια με το νέο της προπονητή να κερδίσει και άλλους αγώνες, που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά. Πέραν της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Ζέλικο Κόπιτς, στην Πάφος FC στάθηκαν και άτυχοι με τους τραυματισμούς των Ιμπραχίμ, Τόρες, Βαρέλα, Μπεριγκόν και Σακό.

Υπάρχουν όμως άλλες μονάδες, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν και η ομάδα να πάρει τα πάνω της. Φυσικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είναι δύσκολο, όμως για τους ποδοσφαιριστές είναι μια δυνατή πρόκληση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ