aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε «ζεστό» τον Βαλακάρι

Με «ζεστό» τον Βαλακάρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ο Κάμερον Τόσακ, ποιους θα παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Εκτός του Σιρόκ, που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών, οι υπόλοιποι θα είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στο Δασάκι με τον Εθνικό. Το παιχνίδι είναι σημαντικό και στη θέση που βρίσκεται η Πάφος FC, θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή οι Νέμετς, Βα, Μπεριγκόν και Καμπράλ. Αν δεν αγωνιστούν θα προφυλαχθούν για τη συνέχεια. Η τεχνική ηγεσία θα στηριχθεί στους Λαφράνς – Αραγιούρι στην άμυνα, στην σταθερότητα του Μπεσάρα στη μεσαία γραμμή, αλλά και στην φρεσκάδα των Τόρες και Βαλακαρί. Ο τελευταίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Πάφος FC, ωστόσο τα εύσημα για την άψογη επιθετική λειτουργία της ομάδας στο ματς απέναντι στον Εθνικό τα μοιράστηκε με τον Τόρες.

Η μετεγγραφή του νεαρού Φιλανδού στην Πάφο τον Ιανουάριο σε συνδυασμό με την εσωτερική μεταγραφή του Αργεντινού (επέστρεψε μετά από πολύμηνη απουσία) ήρθαν και έδεσαν τη σωστή χρονική στιγμή. Στο παιχνίδι απέναντι στην Άχνα τους είδαμε να συνεργάζονται άψογα και έδειξαν πως θα δώσουν στην Πάφο αυτό που τις έλειπε τους προηγούμενους μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ