aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε τον Ζέλικο Κόπιτς θέλουν να είναι αλλιώς

Με τον Ζέλικο Κόπιτς θέλουν να είναι αλλιώς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ζέλικο Κόπιτς έπιασε δουλειά στην Πάφος FC και στην ομάδα αισιοδοξούν πως θα καταφέρει να αλλάξει αρκετά πράγματα και, κυρίως, να βάλει το σύνολο στον δρόμο των επιτυχιών. Τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και οι Ρώσοι επενδυτές, μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέληξαν στον Κροάτη προπονητή. Από τη στιγμή που έβαλε φόρμες, αθλητικά παπούτσια και είναι στο γήπεδο το τελευταίο διήμερο, το πιθανότερο είναι πως αύριο θα βρίσκεται στον πάγκο, μαζί με τον Νίκο Κωνσταντινίδη.

Το αυριανό ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Αλκή είναι σημαντικό και στην Πάφος FC θεωρούν πως τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα τους με νέο προπονητή μπορεί να ανακάμψει. Στόχος είναι η νίκη που θα βοηθήσει και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την Αλκή είναι και ο Ντόβπνια. Η ομάδα της Πάφου με ένα μόνο βαθμό, αυτόν που κέρδισε στο 1-1 με την Ανόρθωση, θα προσπαθήσει να φθάσει στην πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολύ καλές επιλογές και μια νίκη ίσως διαφοροποιήσει το κλίμα. Στην Πάφος FC θέλουν να κερδίσουν και για έναν ακόμη λόγο. Δηλαδή, να μην προστεθεί κι άλλη πίεση στην ομάδα τους, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Π

Πιο πολύ μια νίκη θα ενισχύσει και τη θέση του Κόπιτς για να δουλέψει καλύτερα, εφαρμόζοντας αυτά που θέλει και έχει στο μυαλό του. Όπως και να ‘χει, οι τρεις βαθμοί απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας θα φέρουν αέρα αισιοδοξίας και ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον να εμφυσήσει στο σύνολο τους δικούς του ποδοσφαιρικούς κανόνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ