aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε τον Χιλιανό λογικά «έκλεισε»

Με τον Χιλιανό λογικά «έκλεισε»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Έκλεισε οριστικά το μετεγγραφικό «παράθυρο» για την Πάφος FC. Η νεοφώτιστη ομάδα προχώρησε χθες στην απόκτηση του Χιλιανό κεντρικού αμυντικού Λούκας Ντομίνγκεζ, ο οποίος αποτελεί και την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής στην προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ούνιον Εσπανιόλ μετρώντας 26 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να τερματίσει η ομάδα του στην 5η θέση του πρωταθλήματος Χιλής. Επίσης, είναι 6 φορές διεθνής με τη «Λα Ρόχα».

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Πάφος FC για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Αλκή συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις. Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες ανεβάζουν επίπεδο σε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Λούκα Έλσνερ. Μοναδική απουσία από τον επικείμενο αγώνα θα είναι αυτή του 20χρονου Βέλγου μέσου Τζεφ Καλεμπό, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει για περίπου δυο εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

Αναμένεται ότι στην αναμέτρηση με την Αλκή ο Σλοβένος προπονητής της Πάφος FC θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πογιέτ, Κοβαλένκο και Μπρουλς, που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ