aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε τον αντι-Πάντσεον κλείνει το ρόστερ

Με τον αντι-Πάντσεον κλείνει το ρόστερ

Στην αναζήτηση κεντρικού μέσου, που θα αποτελέσει τον αντι-Πάντσεον, βρίσκεται η Πάφος FC. Εφόσον καταλήξει στην επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, εκτός απροόπτου θα κλείσει και το ρόστερ της νέας περιόδου. Αξιολογήθηκαν ποδοσφαιριστές, υπάρχουν υποψήφιοι, αλλά στην παφιακή ομάδα το παλεύουν για να πάρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Θεωρείται θέμα χρόνου να υλοποιηθεί και αυτή η μετεγγραφή.

Την ίδια ώρα, απομένει μόνο η επισημοποίηση της μετεγγραφής του Όιερ Ολαθάμπαλ Παρέδες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται από την Κυριακή στην Κύπρο, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενδέχεται εντός της ημέρας να προκύψει ανακοίνωση από τον σύλλογο της Πάφου. Στα 32 του χρόνια, ο Όιερ έχει πλούσιες παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα Α’ και Β’ Κατηγορίας, αφού αγωνίστηκε σε Μπαρσελόνα, Λεβάντε, Γρανάδα, Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ.

Στην Πάφος FC συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το Σάββατο θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ενδέχεται να ακολουθήσει άλλο ένα, πιθανότατα με την Πέγεια, ώστε να πάρουν χρόνο όσοι δεν θα χρησιμοποιηθούν απέναντι στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ