aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε τη… φόρα του προηγούμενου ματς

Με τη… φόρα του προηγούμενου ματς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με οδηγό τον νέο προπονητή Στίβεν Πρέσλι, η Πάφος FC έχει πάρει τα πάνω της και δείχνει πως βρίσκει τον δρόμο της. Η ομάδα της Πάφου, με τον αέρα που πήρε από την τελευταία νίκη απέναντι στον Άρη, θα προσπαθήσει να χτυπήσει το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας βαθμολογικό όφελος.

Το εμπόδιο ασφαλώς και είναι πιο ψηλό, όμως για τους ποδοσφαιριστές αποτελεί μια πρόκληση να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε έναν σαφώς πιο ισχυρό και έμπειρο αντίπαλο. Ο Σκωτσέζος προπονητής πλην του Ντομίνκεθ έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να εφαρμόσει το καλύτερο δυνατό πλάνο. Ένα πρόβλημα στο γόνατο του Σικόρσκι δεν είναι ανησυχητικό, ωστόσο αν νιώθει ενοχλήσεις πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, θα μείνει εκτός.

Η ενδεκάδα της Πάφος FC μάλλον δεν θα αλλάξει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και στα άκρα της άμυνας οι Κομπανί, Γιάνζα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ταραβέλ, Γκουλόν και στη μεσαία γραμμή οι Μοστέφα, Μπρουλς, Φυλακτού και Ρόγκουλιτς. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Μπεριγκόντ με τον Σικόρσκι. Αν ο τελευταίος δεν ξεκινήσει, τη θέση του θα πάρει ο Ντεούλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ