Με τα «βαριά» χαρτιά της στο Τσίρειο η Πάφος

Η ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ αναμένεται να διαφοροποιηθεί...

TOY ΠΑΝΙΚΟY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Οι μετεγγραφές ήρθαν για να βοηθήσουν και η Πάφος FC τις χρειάζεται στο σημερινό (20.00) δύσκολο παιχνίδι στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Κροάτης τεχνικός, Ζέλικο Κόπιτς, αναμένεται να ρίξει τα «βαριά» χαρτιά του στο γήπεδο, γιατί οι φετινοί στόχοι σπρώχνουν την ομάδα να διεκδικήσει όχι απλώς βαθμολογικό όφελος, αλλά και να ψάξει το κάτι παραπάνω.

Ναι μεν ο Απόλλων είναι πιο έτοιμος λόγω Ευρώπης και έχει επιπλέον και την παράδοση υπέρ του, όμως η Πάφος FC στελεχώθηκε με ποδοσφαιριστές που κουβαλούν αξιόλογο βιογραφικό. Στην ποιότητα και την εμπειρία αυτών των ποδοσφαιριστών θέλει να στηρίξει τις ελπίδες της για νίκη στο Τσίρειο.

Γι’ αυτό και αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού ο Μπακρί Σακό και ο Ντάνι Ουίλιαμς. Υπάρχει ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο στο αρχικό σχήμα να επιλεχθεί και ο Λαφράνς, ο οποίος μόλις χθες επέστρεψε στις προπονήσεις. Η ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ αναμένεται να διαφοροποιηθεί.

Έτσι και αλλιώς θα μείνει εκτός ο Σιρόκ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Μπεριγκό και Ιμπραχίμ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ράσιτς. Στο τέρμα αναμένεται να είναι ο Ρούτκο, δεξιά ο Πανός και αριστερά ο Βαλεριάνος. Στα στόπερ θα αγωνιστεί ο Αραγιούρι και ένας εκ των Λαφράνς και Λελιούκιν. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπεσάρα και Ουίλιαμς, με επιτελικό τον Πάτσεον. Αριστερά στην επίθεση ο Σακό, δεξιά ο Τόρες και στην κορυφή ο Νέμετς.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ