aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε όπλο της την άνεση

Με όπλο της την άνεση

Προερχόμενη από τη νίκη απέναντι στον Ερμή (2-1) και από τέσσερα ματς δίχως ήττα, η Πάφος θα επιδιώξει σήμερα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Έστω και αν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Όπλο της η καλή ψυχολογία, μα και η έλλειψη πίεσης, λόγω της πορείας της στηις έξι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί.

Οι μπλε αναγνωρίζουν βεβαίως πως θα είναι το αουτσάιντερ του παιχνιδιού, στην έδρα αντιπάλου που έχει υψηλές βλέψεις. Ο Λούκα Έλσνερ θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο πρωτίστως τη διαφύλαξη των μετόπισθεν, με στόχο να αξιοποιηθεί ο κενός χώρος στο μισό γήπεδο των γαλαζοκιτρίνων. Αν μάλιστα η επιστροφή στην Πάφο συνοδευτεί με το τρίποντο στις αποσκευές, θα προσπεράσει την ΑΕΛ ένα βαθμό, αφού απέχει από αυτήν μόνο δύο.

Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιαν Κόπριβετς στο σημερινό παιχνίδι της Πάφου με την ΑΕΛ. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί. Σε περίπτωση που μείνει εκτός αποστολής, τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Λεονάρντ Αγκούν. Από εκεί και πέρα, δεν θα αγωνιστούν ο τιμωρημένος Κέναν Χόριτς, ο τραυματίας Κριστιάν Μπρόιλς και ο ανέτοιμος Παναγιώτης Ζαχαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ