aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε ισχυρή επιθετική γραμμή…

Με ισχυρή επιθετική γραμμή…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πιο ισχυρή θα είναι η επιθετική γραμμή της Πάφος FC, αν καταφέρει να ξεφύγει από τους όρους συμφωνίας που έχει με την ομάδα του Ανγκούλο. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή ρήτρα στο συμβόλαιο του, που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, αλλά στην Πάφο ασκούν πίεση για να τον αποκτήσουν από την Αμέρικα Κολομβίας, είτε με υποσχετική ή με ελευθέρα μετεγγραφή  με λιγότερα χρήματα.

Ο 25χρονος Κολομβιανός είχε μια καλή σεζόν και μαζί με τους Ράσιτς και Νέμετς αποτέλεσαν τα δυνατά όπλα της παφιακής ομάδας. Αν καταφέρουν να τον έχουν πάλι μαζί τους και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Μπεριγκόν, ο Ζέλικο Κόπιτς θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Με τέτοιους επιθετικούς θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες. Ο ίδιος ο Ανγκούλο είναι θετικός και στην Πάφο αισιοδοξούν πως θα τον έχουν μαζί τους και τη νέα περίοδο.

Με τους τέσσερις επιθετικούς στην φαρέτρα τους, σε συνδυασμό με την παραμονή και του Λουλίνια, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί λίγο πιο πίσω, η ομάδα της νέας περιόδου, θα είναι πανίσχυρη επιθετικά για να κυνηγήσει ότι μπορεί περισσότερο και φυσικά να έχει καλύτερη από πέρσι.

Το ρόστερ θα συμπληρωθεί νωρίς

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των ανθρώπων της Πάφος FC, καθώς η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου και μέχρι τότε θα έχουν «κυλήσει» αρκετά από τα θέματα που τους απασχολούν. Το πιθανότερο, σε αντίθεση με πέρσι, είναι πως σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο πριν πετάξουν για την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ