aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε φόρα για το +4

Με φόρα για το +4

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που η Πάφος FC στοχεύει να τελειώσει τη σεζόν στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου, θα πρέπει να κερδίσει το σημερινό ματς με τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (18:00, Cablenet1). Η παφιακή ομάδα νιώθει την ανάσα του ΑΠΟΕΛ μετά τη χθεσινή νίκη του, αφού μείωσε στον ένα βαθμό. Μετά το «διπλό» επί των γαλαζοκιτρίνων την προηγούμενη αγωνιστική, θα θελήσει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ανεβάζοντας και πάλι τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλειάδα επιλογών και θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αναμένοντας καλή παρουσία και κυρίως νέα επιτυχία της ομάδας του. Σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε στο ΓΣΠ, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές· ίσως διατηρήσει και την ίδια ενδεκάδα. Εάν κάποιοι έχουν πιθανότητα να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, «σπάζοντας» τους ένδεκα που άρχισαν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είναι η τριάδα που πέρασε ως αλλαγή. Δηλαδή, οι Βαλεριάνος, Τόρες και Βα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ