aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΜε ενθουσιασμό για την πρόκριση

Με ενθουσιασμό για την πρόκριση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ενθουσιασμός βρίσκεται στα ύψη στις τάξεις της Πάφος FC και θα χρειαστεί να ελέγξει και αυτό το στοιχείο στον σημερινό επαναληπτικό με τη Δόξα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η παφιακή ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και το 2-2 του πρώτου αγώνα τής δίνει ελαφρύ προβάδισμα.

Χρειάζεται όμως μεγάλη συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να πάρει σήμερα την πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του Στίβεν Πρέσλι είναι πανέτοιμοι πάντως και με τη βοήθεια του κόσμου τους, που αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, θα κυνηγήσουν τη νίκη, που θα τους ανεβάσει στα ουράνια. Η Πάφος FC προκρίνεται και με ισοπαλίες 0-0 ή 1-1, αλλά δεν θα περιμένει μόνο να μη δεχθεί γκολ, ή να μην ηττηθεί.

Οι ποδοσφαιριστές διαθέτουν εξαιρετικά επιθετικά χαρίσματα, τα οποία θα ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο το γκολ και τη νίκη, που θα τους οδηγήσουν πιο εύκολα στον στόχο της πρόκρισης. Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, πως ο Πρέσλι θα παρατάξει την ομάδα του με σχεδιασμό 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και στα άκρα της άμυνας οι Κομπανί (δεξιά) και Γιάνζα (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γκουλόν και Ταραβέλ. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Φυλακτού, Πογιέτ, Μοστέφα και Μπρουλς, ενώ το δίδυμο στην επιθετική γραμμή θα το αποτελούν οι Μπεριγκόν και Σικόρσκι. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ρόγκουλιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ