aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε ενδεκάδα Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Με ενδεκάδα Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χρειάζονται και άλλες πειστικές εμφανίσεις, τέτοιες που θα αποφέρουν και άλλους βαθμούς στην Πάφος FC. Ήδη, στην ομάδα επικρατεί άνεμος αισιοδοξίας, πως θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Ομόνοια. Τα τέσσερα γκολ, στριφογυρίζουν ακόμη στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, που γνωρίζουν όμως ότι στην επόμενη δοκιμασία (κόντρα στον ΑΠΟΕΛ) θα έχουν απέναντί τους μιαν ομάδα, η οποία με νέο προπονητή θα έχει νέους προσανατολισμούς στην προσπάθειά της να πιάσει κορυφή.

Ο νέος τεχνικός της παφιακής ομάδας Ζέλικο Κόπιτς έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, το περασμένο Σάββατο, αλλά ξέρει πως χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Ο Κροάτης προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τους ίδιους έντεκα της προηγούμενης αγωνιστικής. Μαζί με τους Ανγκούλο και Νέμετς έχουν ανέβει αγωνιστικά και οι Κουλς, Ζίβουλιτς, Σαντάνα και Σιρόκ, ενώ είναι θετικό πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Ντόβπνια.

Αν υπολογίσει κανείς πως στον πάγκο διαθέτει παίκτες, όπως ο Ράσιτς και ο Ντέμζεκ, τότε γίνεται αντιληπτό πως η τεχνική ηγεσία έχει τις επιλογές για να διορθώσει αρκετά πράγματα και να καταστήσει πιο ισχυρή και ουσιαστική την ομάδα στη συνέχεια. Στην Πάφο δεν βλέπουν πιο μακριά από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ. Εκεί εστιάζουν την προσοχή τους, προσβλέποντας στη νίκη που θα τους ανεβάσει και άλλο.

Ο Κόπιτς παρακολούθησε χθες τον ΑΠΟΕΛ και κατέγραψε τις κινήσεις του προσεχούς του αντίπαλου. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας, αλλά το παιχνίδι αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ