aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε αυτοπεποίθηση και ψυχικές δυνάμεις...

Με αυτοπεποίθηση και ψυχικές δυνάμεις…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC πήρε την μπουκιά από το στόμα του Ολυμπιακού, όμως δεν είναι μόνο ο βαθμός που είχε μεγάλη σημασία για την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς. Ήταν και το ανέβασμα της ψυχολογίας, γιατί μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, δεν θα έπρεπε να πετάξουν στα σκουπίδια τους κόπους τους.

Τώρα, κοιτάζουν τη συνέχεια, όπου στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα φιλοξενήσουν τον Εθνικό. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε αντίπαλο που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής. Είναι θετικό πως στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να πατάνε καλά, αλλά και να έχουν δυνατότητες. Το γκολ στις καθυστερήσεις ανέδειξε μια σωστή νοοτροπία. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, με πολλά αποθέματα ψυχικών δυνάμεων.

Η Πάφος FC με τον Σακό, τον Πάνστεον, τον Νέμετς, τον Λαφράνς, τον Βαλεριάνο και τους υπόλοιπους δείχνει πως μπορεί να το παλέψει για μια θέση στην πρώτη εξάδα. Το πιο σημαντικό είναι πως ομάδα της Πάφου αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε στο 76’. Με εφτά βαθμούς, το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς δεν είναι μακριά από τους στόχους του, όμως θα χρειαστεί συνέχεια και συνέπεια.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από χθες για το παιχνίδι του Σαββάτου, στο οποίο ο Κροάτης προπονητής θα έχει τις ίδιες απουσίες, όπως και στα τελευταία ματς (Μπεριγκόν, Ιμπραχίμ, Βαρέλα και Αραγιούρι). Είναι θετικό, πως η τεχνική ηγεσία έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με μια 14τετράδα ποδοσφαιριστών και πάνω σε αυτούς θα στηριχθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ