aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε… αέρα για άλλη μια έκπληξη

Με… αέρα για άλλη μια έκπληξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Πάφος FC γνωρίζουν πως σήμερα, μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα», θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στη φορμαρισμένη και εκ των πρωτοπόρων ΑΕΚ. Οι 19 βαθμοί κρίνονται ως αρκετά καλή συγκομιδή, όμως στην Πάφο δεν πρόκειται να μείνουν «κολλημένοι» σε αυτό το βαθμολογικό μαξιλαράκι. Στόχος είναι να δοθεί και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και η ομάδα να έχει βαθμολογικό κέρδος απέναντι  στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Λούκας Έλσνερ ετοιμάζει την ομάδα του και στη σημερινή προπόνηση θα καταλήξει με ποιους ποδοσφαιριστές θα αρχίσει τον αγώνα στη Λάρνακα. Ο Κομπανί, που επέστρεψε μετά από δύο μήνες και αγωνίστηκε με τη Δόξα, θα πάρει και πάλι θέση βασικού, ενώ στο αρχικό σχήμα πιθανό να βρίσκεται και ο Ντεούλ. Ο Μπρουλς θα είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας, αλλά αυτή τη φορά με αντίπαλο μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, ιδιαίτερα όπως εμφανίζεται τελευταία, θα χρειαστεί και στήριξη στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ο Κόπριβετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Κομπανί (δεξιά) με τους Γκουλόν, Ντομίνκεθ και Χόριτς να είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Ο Γιάνζα θα είναι αριστερά και στη μεσαία γραμμή, οι Φυλακτού, Μοστέφα και Μπρουλς. Τις δύο θέσεις στην επίθεση διεκδικούν οι Ντεούλ, Ζαχαρίου και Γκάμποβς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ