aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜε 11άδα ανάγκης η Πάφος, αλλά με πίστη

Με 11άδα ανάγκης η Πάφος, αλλά με πίστη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πορεία της Πάφος FC στο μισό του πρωταθλήματος άφησε θετικά στοιχεία, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος και τα παιχνίδια που ακολουθούν θα είναι ενδεικτικά για το μέλλον της ομάδας. Μπροστά της η παφιακή ομάδα έχει πολλά και ψηλά εμπόδια και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, όπου θέλει να διακριθεί. Σήμερα (18:00, Cytavision 1 / Active) θα μπει στο «Αρένα» της Λάρνακας με στόχο να φθάσει σε καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ (στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής) και να συνεχίσει το σερί των καλών αποτελεσμάτων. Ο Ζέλικο Κόπιτς, σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ανγκούλο, Λουλίνια, Πάβελ, Σαντάνα, Νέμετς και Ζίβουλιτς.

Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές είχαν αποκτηθεί και ενταχθεί στο ρόστερ μετά την ημερομηνία που ήταν ορισμένο το συγκεκριμένο ματς, έτσι ο Κροάτης τεχνικός θα υποχρεωθεί να παρουσιάσει μια διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι πιο πάνω θα επανέλθουν στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Παρά τις απουσίες, ο προπονητής της Πάφος FC έχει τις επιλογές για να «χτυπήσει» η ομάδα του το αυριανό παιχνίδι. Μολ, Σιρόκ, Μπάγκαρντ, Χολτ, Καρώ, Λοράν, Κουλς, Ζαχαρίου, Φιλιώτης, Φόλμπρεχτ, Ράσιτς αναμένεται πως θα σχηματίσουν την ενδεκάδα ανάγκης για το πρώτο παιχνίδι του 2019.

Η παφιακή ομάδα ανέδειξε πολλά θετικά στοιχεία τους δύο τελευταίους μήνες με τον Κροάτη στον πάγκο της, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος και ο στόχος είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Με τις τελευταίες επιτυχίες, η ψυχολογία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν δείξει πως διαθέτουν την ποιότητα και τις δυνατότητες για να καταστήσουν την ομάδα τους διεκδικητική και με απαιτήσεις απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ