aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΜ. Δημητρίου / Πάφος FC: «Διεκδικούμε τα πάντα και έμειναν 11 ματς για να πετύχουμε...

Μ. Δημητρίου / Πάφος FC: «Διεκδικούμε τα πάντα και έμειναν 11 ματς για να πετύχουμε όλοι μαζί»

Ο Μάριος Δημητρίου πήρε την ευκαιρία από τον Χένινγκ Μπεργκ και την άρπαξε από τα μαλλιά στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-0). Ο Κύπριος ακραίος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι είναι εφικτή η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν.

Αναλυτικά η συνέντευξη όπως μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα των γαλάζιων:

-Είδαμε ότι βρίσκεσαι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Πως έζησες εσύ το συγκεκριμένο παιχνίδι;
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι υποχρέωση μας να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται όταν κληθούμε να αγωνιστούμε, να είμαστε όσο πιο κοντά στο 100% των δυνατοτήτων μας. Όσο αφορά στο παιχνίδι, ίσως αμυντικά να ήταν ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, επιθετικά προσπαθήσαμε να βρούμε τις λύσεις που θα μας έδιναν το τρίποντο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

-Θεωρείς ότι η ομάδα μας είναι ικανή να εκπληρώσει τους στόχους της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο;
Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το αποδείξαμε ήδη ότι μπορούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θέλουμε η φετινή χρονιά να μας φέρει κάτι για να πανηγυρίσουμε στο τέλος, είτε αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε είναι η κατάκτηση κάποιου τίτλου.

–Πως είναι για εσένα η πρώτη σου σεζόν στην ομάδα και στην επαρχία της Πάφου;
Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Πάφο και ακόμα πιο χαρούμενος για τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένεια της Πάφος FC. Αν και είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ, νιώθω την ομάδα σαν δεύτερη οικογένεια πλέον. Ελπίζω αυτή η οικογένεια φέτος να πανηγυρίσει στο τέλος γιατί είναι πολλά τα άτομα που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια και το αξίζουν όλοι.

–Να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις από τον Μάριο στο άμεσο μέλλον;
Σίγουρα! Θέλω σε κάθε μου εμφάνιση να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθώ την ομάδα μου. Παιχνίδι με παιχνίδι όταν αγωνίζεσαι μπαίνεις πιο εύκολα σε ρυθμό.

–Η κλήση στην Εθνική μας ομάδα βρίσκεται ανάμεσα στους μελλοντικούς σου στόχους;
Εννοείται ότι ελπίζω να επιστρέψω στην κλήση της Εθνικής, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με το εθνόσημο.

– Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας;
Ο κόσμος είναι πραγματικά η μεγάλη έκπληξη φέτος της ομάδας μας. Είναι δίπλα μας σε όλα τα γήπεδα ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας. Φτάσαμε μέχρι εδώ να διεκδικούμε τα πάντα και έμειναν έντεκα παιχνίδια για να καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε κάτι φέτος. Να αγκαλιάσουν την ομάδα τώρα που τους χρειαζόμαστε όσο ποτέ και να παλέψουμε να φτάσει η ομάδα μας εκεί που της αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ