aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛουλίνια: «Ο χρόνος του συμβολαίου μου, έδειξε πόσο με εκτιμούν»

Λουλίνια: «Ο χρόνος του συμβολαίου μου, έδειξε πόσο με εκτιμούν»

Ένα από τα ηχηρά φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα της Πάφου, ο Λουλίνια παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της esportes.yahoo.com. Ο Βραζιλιάνος άσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ζωή στην Πάφο, ενώ παράλληλα ανέφερε τον λόγο που τον έπεισε η ομάδα να έρθει στην Κύπρο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Αυτό που με προσέγγισε περισσότερο είναι η διάρκεια του συμβολαίου που μου είχαν προτείνει. Μου πρότειναν τρία χρόνια, κάτι που μου δίνει σταθερότητα σε μένα και στην οικογένεια μου. Το τελευταίο μου μεγάλο συμβόλαιο ήταν με την Κορίνθιας. Είναι συνήθως ένα έτος, ένα έτος και μισό και όλοι περιμένουν να τα κάνετε όλα σε λίγο καιρό. Εξαρτάται όμως, είναι δύσκολο πρέπει να έχεις μια περίοδο προσαρμογής στον σύλλογο και στην χώρα γενικότερα. Οι ρώσοι επενδυτές αγόρασαν ένα κλαμπ (σ.σ την Πάφος FC) και στοχεύουν σε μεγάλα πράγματα. Προτίμησα να έρθω εδώ επειδή μου έδειξαν πόσο με εκτιμούσαν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έλαβα καλές ενδείξεις από φίλους  για την χώρα και για την πόλη. Οι παραλίες είναι υπέροχες και όλοι είναι πολύ ειρηνικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ