aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛούκα Έλσνερ στο... τιμόνι!

Λούκα Έλσνερ στο… τιμόνι!

Ο Λούκα Έλσνερ θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Πάφος FC. Ο Σλοβένος τεχνικός κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και απόφοιτος με μεταπτυχιακό τίτλο στο Sport Training θα κοουτσάρει τη ομάδα της Πάφου στη νέα σεζόν.

Πρόκειται για 34χρονο τεχνικό, ο οποίος άρχισε την προπονητική του καριέρα από την Ντομζάλε (2013-16), ενώ στην περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, την οποία οδήγησε στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέση του σλοβένικου πρωταθλήματος.

Ο νεαρός κόουτς αναμένεται στην Κύπρο το Σαββατοκύριακο για την επικύρωση της συμφωνίας με τους γαλάζιους και τη Δευτέρα θα πιάσει αμέσως δουλειά, αναμένοντας φυσικά και τις εξελίξεις στα μετεγγραφικά. Υπενθυμίζουμε ότι είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη η ομάδα να αναχωρήσει για τη Λετονία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ακόμη δεν ανακοινώθηκαν νέοι παίκτες.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Πάφος F.C ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Λούκα Έλσνερ (Luka Elsner). Ο Έλσνερ θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Έλσνερ είναι Σλοβένος προπονητής, κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και είναι απόφοιτος με μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα Sport Training στο Nice Sofia Antipolis University της Γαλλίας.

Είναι 35 ετών (02/08/1982) και είναι ο νεαρότερος προπονητής που έχει εργαστεί στο Σλοβενικό ποδόσφαιρο και ένας από τους νεαρότερους στην Ευρώπη. Έχει εργαστεί με επιτυχία στις ομάδες Ντομζάλε και Ολύμπια Λιουμπλιάνα. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 300 αναμετρήσεις σε διάφορα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στις Εθνικές ομάδες της Σλοβενίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ