aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛομάκιν - Ντουμπόβ: «Έχουμε μεγάλα σχέδια και ελπίδες για αυτή τη σεζόν»

Λομάκιν – Ντουμπόβ: «Έχουμε μεγάλα σχέδια και ελπίδες για αυτή τη σεζόν»

Καλωσόρισμα του Προέδρου της Πάφος FC, Σεργκέι Λομάκιν και του προέδρου της ομάδας Ρομάν Ντουμπόβ δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα των γαλάζιων. Οι δύο ισχυροί άνδρες της παφιακής ομάδας δηλώνουν πως έχουν μεγάλα σχέδια και ελπίδες γι’ αυτή τη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Με ενθουσιασμό και προσμονή, φτάσαμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Δουλέψαμε πολύ σκληρά καθ ‘όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να ξεκινήσουμε φέτος. Έχουμε μεγάλα σχέδια και ελπίδες για αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή βάση για να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ανάπτυξή μας. Έχουμε κάνει στρατηγικές προσλήψεις στη διοικητική δομή, ενισχύσαμε την ομάδα με νέους παίκτες, πραγματοποιήσαμε επιτυχώς την προετοιμασία , κάναμε ανακαινίσεις σε θέματα υποδομής-και τώρα είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας σεζόν και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στον αγωνιστικό χώρο και καλωσορίζουμε τους οπαδούς πίσω στο γήπεδο μετά από μια δύσκολη χρονιά περιορισμών. Οι οπαδοί είναι αυτοί που κάνουν το παιχνίδι ξεχωριστό και δίνουν στην ομάδα ανεκτίμητη ενθάρρυνση και κίνητρο. Δεν υπάρχει χώρος για αδιαφορία ούτε στο γήπεδο ούτε στις κερκίδες και θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι μαζί μας και στις νίκες και στις ήττες.

Ελπίζουμε να τους δούμε όλους στις κερκίδες, να ακούσουμε τις επευφημίες σας και να νιώσουμε την υποστήριξή σας! Και εμείς, με τη σειρά μας, θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό! Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπά σας και να παίξουμε συναρπαστικό ποδόσφαιρο.
Είμαστε η Πάφος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ