aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΛαφράνς: «Προαισθάνομαι το γκολ, θέλω να επιτύχω…»

Λαφράνς: «Προαισθάνομαι το γκολ, θέλω να επιτύχω…»

Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην Πάφος FC απέναντι στην Ομόνοια με ανατροπή (2-1), ο Κεβίν Λαφράνς, μίλησε στην CableNet, μετά από το ματς.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου εντός έδρας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, είχαμε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος όπου ήταν σκληρό το παιχνίδι. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά βρήκαμε τις δυνάμεις και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέψαμε από το γκολ που δεχθήκαμε και ισοφαρίσαμε», είπε και συνέχισε:

«Ασφαλώς η επιτυχία μας ικανοποιεί όλους στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να σκοράρεις. Συνηθίζω να σκοράρω και προσπαθώ να είμαι στο καλύτερο επίπεδο. Θέλω να επιτύχω και εγώ και η Πάφος. Έχω το γκολ. Είμαι αμυντικός αλλά ξέρω να σκοράρω, το έδειξα και στην ΑΕΛ. Το αισθάνθηκα, και όταν θες να πετύχεις ένα γκολ μπορεί να το καταφέρεις. Έτσι και εγώ το πίστεψα έντονα και τα κατάφερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ