aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚρατάει την τύχη της στα πόδια των παικτών της η Πάφος

Κρατάει την τύχη της στα πόδια των παικτών της η Πάφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από τρεις σερί ήττες… έφεξε και για την Πάφος FC. Η προχθεσινή νίκη επί της Δόξας, με το στενό, αλλά πολύτιμο 1-0, έφερε αέρα ελευθερίας στην ομάδα του Στίβεν Πρέσλι. Ο κεραυνός του Ρόγκουλιτς ήταν αρκετός για να ζεστάνει την παφιακή ομάδα, η οποία έφθασε στους 32 βαθμούς και με τα παιχνίδια να λιγοστεύουν, μπορεί να νιώθει καλύτερα.

«Εμείς κρατάμε την τύχη στα πόδια μας και με σοβαρότητα θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Και τότε θα μπούμε στα βαθιά και στο θέμα του σχεδιασμού», δήλωσε χθες στον Active και στον Πανίκο Θεοδοσίου o εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Πολύβιος Παλιούρας, σημειώνοντας ακόμη πως καμιά απόφαση δεν έχει παρθεί.

Η διάθεση πάντως μετά το προχθεσινό αποτέλεσμα είναι αλλιώτικη και οι ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ένιωσαν πως έφυγε ένα βάρος από τους ώμους τους. Ο Πρέσλι δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές και στηρίχθηκε στις βασικές του μονάδες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα. Για πρώτη φορά, ο Σκωτσέζος προπονητής έδωσε σημασία στον αμυντικό μηχανισμό, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Δόξα έδειξε να κυνηγάει την ισοφάριση.

Η ομάδα της Πάφος FC με πιο καθαρό μυαλό θα υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική τη Νέα Σαλαμίνα και αν καταφέρει και νικήσει, θα έχει εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Παράλληλα θα αρχίσει να «κτίζεται» και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Τον τελικό λόγο θα τον έχει ο επενδυτής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει διάθεση για διπλασιασμό του φετινού προϋπολογισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ