aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚόπριβετς: «Πάνω απ’ όλα οι στόχοι με την ομάδα, φόρτσα Πάφος»

Κόπριβετς: «Πάνω απ’ όλα οι στόχοι με την ομάδα, φόρτσα Πάφος»

Συνέντευξη στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC παραχώρησε ο τερματοφύλακας Γιαν Κόπριβετς, ο οποίος αναφέρθηκε στα συναισθήματά του στη νέα του ομάδα και, έσταξε μέλι για την τεχνική ηγεσία και μίλησε για πολλά άλλα θέματα.

Αναλυτικά:

-Γιαν, καλωσόρισες στη ομάδα μας! Είναι ευχάριστο που βρίσκεσαι εδώ μαζί μας! Τι σημαίνει για σένα η μεταγραφή σου στην ομάδα της Πάφος FC και ποια η άποψη σου για την ομάδα μας και τους προπονητές;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το όλο πλάνο. Ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα στην ομάδα! Όσο βρίσκομαι εδώ βλέπω επαγγελματισμό κα ποδοσφαιριστές με πολλή θέληση. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό πως υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι!»

-Που αγωνίστηκες τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους και πώς έτυχε και ήρθες στην ομάδα μας;

«Τα δύο περασμένα χρόνια αγωνίστηκα για την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Όταν το συμβόλαιο μου έληξε ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της ομάδας της Πάφου ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου και μου ανέλυσαν το όλο πλάνο και του στόχους της ομάδας. Γνώριζα την Πάφο από την πρώτη μου χρονιά στην Α’ Κατηγορία αγωνίστηκα απέναντι της οπότε ήξερα κάποια πράγματα για την ομάδα και γνωρίζω καλά πως είναι μία ομάδα με πολλούς φίλαθλους».

-Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις θέσει για εσένα προσωπικά και για την ομάδα;

«Πάντοτε βάζω τους στόχους της ομάδας μου πάνω από τους προσωπικούς. Είμαστε μία νέα ομάδα αλλά με πολύ πάθος και θετικότητα. Θα προχωράμε με σταθερά βήματα κάθε φορά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα δεν δημιουργείται μέσα σε μία εβδομάδα ή ένα μήνα. Πρέπει όλοι να έχουμε υπομονή και να δουλεύουμε συνεχώς καθημερινά. Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω τα πάντα για να διώχνω τη μπάλα μακριά από το τέρμα μου, αλλά το πιο σημαντικό να στο τέλος η ομάδα μου να κατακτά τη νίκη».

-Ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και ποιες οι αδυναμίες σου πρώτα σαν αθλητής και έπειτα σαν χαρακτήρας;

«Πιστεύω πως μπορώ να μεταδώσω την αγάπη και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο στους συμπαίκτες μου πριν από κάθε αγώνα και λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο. Για τις αδυναμίες μου καλύτερα να ρωτήσετε τον προπονητή μου! Βέβαια προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να διορθώνω τις αδυναμίες μου συνεχώς. Μέσα από τα χρόνια βελτιώνομαι και περιορίζω τα λάθη μου. Φέτος θέλω να κάνω καλές αποκρούσεις και να φέρνω θετικότητα και βαθμούς στην ομάδα μου».

-Τι μπορείς να μας πεις για τον Γιαν Κόπριβετς, πως ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο το ποδοσφαιρικό σου υπόβαθρο και πως όλα αυτά σε βοήθησαν να βελτιωθείς;

«Όπως όλα τα παιδιά δοκίμασα σχεδόν όλα τα αθλήματα όπως το Τζούντο, καλαθόσφαιρα, στίβο κολύμβηση και υδατοσφαίριση, πραγματικά πολλά πράγματα! Τελικά όμως με κέρδισε το ποδόσφαιρο επειδή μιλάμε για ένα ομαδικό άθλημα όπου πρέπει να διακατέχεσαι από ομαδικό πνεύμα. Επίσης το να βοηθάω και να συνεργάζομαι με άλλους είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Προσπαθώ να μεταδίδω στους άλλους το συναίσθημα πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι το διασκεδαστικό. Αν αγωνίζεσαι και δεν έχει μέσα σου αυτό το παιδικό αίσθημα τότε δεν υπάρχει και νόημα να αγωνίζεσαι. Εγώ ξεκίνησα όταν ήμουν 8 ετών ως μέσος αλλά τελικά με κέρδισε το τέρμα αφού μου άρεσαν πολύ οι “βουτιές”. Ήμουν μέλος σε όλες τις Εθνικές ομάδες νέων και είμαι επίσης μέλος της Εθνικής ομάδας ανδρών. Είναι κάτι το πολύ σημαντικό για εμένα και τιμή μου να αγωνίζομαι για τη χώρα μου».

-Κλείνοντας τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της Πάφος FC;

«Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα είναι πολύ καλοί και έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για όλο το προσωπικό! Προσπαθούμε να δεθούμε μεταξύ μας και να δημιουργήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα και βλέπω ήδη να δημιουργείται πολύ καλό κα ευχάριστο κλίμα! Ελπίζω και πιστεύω πως θα αγωνιζόμαστε σε μία γεμάτη κόσμο έδρα. Είμαστε μία νέα ομάδα οπότε το ζεστό και γεμάτο πάθος καλωσόρισμα από τους οπαδούς μας θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα! “Φόρτσα Πάφος!”»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ