aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚόπιτς: Το μήνυμα στους παίκτες του

Κόπιτς: Το μήνυμα στους παίκτες του

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει η Πάφος FC στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα που θα γίνει στο Μακάρειο. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Αλκή, ο Ζέλικο Κόπιτς συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του απόλυτη συγκέντρωση.

Τους τόνισε πως οι δυνατότητές τους είναι για μεγαλύτερα επιτεύγματα, σημειώνοντας πως σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές. Η πραγματικότητα είναι πως η παφιακή ομάδα ταλαιπωρήθηκε από την κούραση με τα συνεχή παιχνίδια, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή οι ποδοσφαιριστές. Οφείλουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να αντεπιτεθούν στους εννέα αγώνες που απομένουν.

Ο τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Μολ, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με την Αλκή. Λόγω καρτών θα απουσιάσει και ο Χολτ. Εκτός θα είναι εκ νέου ο τραυματίας Κουλς. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πέτρου, ενώ επιστρέφουν οι Ράσιτς – Νέμετς που δεν αγωνίστηκαν με την Αλκή.

Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι σημαντικό, ωστόσο εάν βασικοί ποδοσφαιριστές παρουσιαστούν ανεβασμένοι, όπως οι Ανγκούλο, Ράκελς και Ζίβουλιτς, οι πιθανότητες να φτάσει στο «διπλό» η Πάφος FC θα είναι αυξημένες. Έχει το «μαξιλαράκι» με τους 21 βαθμούς, όμως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και ασφαλώς δεν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ