aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Κλείνει» Νέμετς, μένει Κύπρο ο Σλοβάκος

«Κλείνει» Νέμετς, μένει Κύπρο ο Σλοβάκος

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Προ των πυλών της Νέας Σαλαμίνας είναι ο Άνταμ Νεμετς. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal» οι ερυθρόλευκοι και Σλοβάκος επιθετικός είναι σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και όλα δείχνουν πως θα καταλήξουν σε «γάμο». O 34χρονος επιθετικός την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Πάφος FC και συνολικά κατέγραψε 42 εμφανίσεις και πέτυχε 17 τέρματα.

Ο 43 φορές διεθνής με την εθνική Σλοβακίας (13 γκολ) αποτελεί επιλογή του Πάμπου Χριστοδούλου για την γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων. Η διακοπείσα σεζόν δεν ήταν το ίδιο παραγωγική με την προηγούμενη για τον Νέμετς, αφού πέτυχε μόλις ένα γκολ σε 14 εμφανίσεις, ενώ πιστώθηκε τρεις ασίστ, όμως στην προσφυγική ομάδα πιστεύουν στην εκτελεστική ικανότητα του πολύπειρου ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Νέμετς με την Πάφος FC ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ