aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κινήσεις που θα μας δώσουν ώθηση»

«Κινήσεις που θα μας δώσουν ώθηση»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρώτη προπόνηση της Πάφος FC είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου. Ώς τότε  οι υπεύθυνοι που χειρίζονται τα μετεγγραφικά θέματά της έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να προχωρήσουν σημαντικά με στόχο την ενίσχυση. Άλλωστε για τη στασιμότητα που παρατηρείται υπάρχει εξήγηση. «Θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο και για να το πετύχουμε, θα πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα μας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάναμε πολύ καλή σεζόν, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε στάσιμοι», δήλωσε  στην «Goal News» ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Πολύβιος Παλιούρας.

Ακόμη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε, πως σε περίπτωση που ο Απόλλων δεν θα κρατήσει τον Ανδρέα Καρώ (φωτό), ο Ζέλικο Κόπιτς θα ήθελε να τον έχει υπό τις οδηγίες του για δεύτερη σεζόν. Επιβεβαιώνοντας έτσι το χθεσινό ρεπορτάζ μας. «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μας έχει βοηθήσει στο περασμένο πρωτάθλημα. Ασφαλώς, αν δεν συνεχίσει στον Απόλλωνα, θα τον θέλαμε στην ομάδα μας», σημείωσε ο υπεύθυνος για θέματα επικοινωνίας του συλλόγου της Πάφου.

Για να έχει πιθανότητες διάκρισης η παφιακή ομάδα, θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλων οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστών, γνωρίζοντας πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. «Όλες οι ομάδες ενισχύονται, το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Μας περιμένουν δύσκολες υποχρεώσεις. Έχουν αποχωρήσει κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όμως οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι πως θα γίνουν οι κινήσεις που θα μας δώσουν ώθηση για να κάνουμε το επόμενο βήμα», κατέληξε ο Παλιούρας.

Η ενίσχυση πάντως αγγίζει όλες τις γραμμές, ενώ στα θετικά είναι η επιβεβαίωση της επιστροφής του Μπεριγκό. Μαζί με τους Ράσιτς και Νέμετς, ο Γάλλος θα προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ