aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κάτι… παραπάνω από την παραμονή»

«Κάτι… παραπάνω από την παραμονή»

Η εποχή Λούκα Έλσνερ άρχισε κι επίσημα για την Πάφος FC. Η διοίκηση των γαλάζιων παρουσίασε σήμερα τον 34χρονο Σλοβένο προπονητή, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της νέας του ομάδας και τόνισε ότι θα δώσει επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της.

Ο νέος τεχνικός των γαλάζιων έδειξε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Έχουνε πολύ δουλειά μπροστά μας για την οργάνωση της ομάδας. Στόχος είναι να δημιουργήσαμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται με πάθος με πειθαρχία, να παίζει επιθετικό και μοντέρνο ποδόσφαιρο, κατοχής με πρωτοβουλία. Υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία για το μέλλον, με σκληρή δουλειά μπορούμε να πάμε μπροστά» είπε αρχικά. Ο νεαρός προπονητής τόνισε πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες και ο στόχος είναι «κάτι…. παραπάνω από την παραμονή. Γνωρίζω την κατάσταση, πως μια νεοφώτιστη ομάδα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον προγραμματισμό της ομάδας, απάντησε: «Έχω την πεποίθηση ότι οι επιλογές μας θα είναι ποιοτικές. Μπορούμε να δείξουμε το ταλέντο μας. Θέλω να έχει ταυτότητα η ομάδα. Μόλις αρχίσαμε τον προγραμματισμό. Είναι δύσκολο, αλλά φέρνεις νέους παίκτες και μοιράζεσαι μαζί τους τη φιλοσοφία σου. Είναι πρόκληση. Θα πάμε Λετονία και εκεί θα υπάρξουν συμφωνίες με ποιοτικούς παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με τον ζήλο που δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Μετά θα πάμε στη Σερβία και τον Αύγουστο πίσω στην  Κύπρο. Υπάρχουν συμφωνίες με αρκετούς παίκτες, που θα περάσουν από εργομετρικά και θα ενταχθούν στη ομάδα».

Κλείνοντας, ανέφερε για τους νεαρούς της ακαδημίας: «Έχω στόχο την ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι το πιο θετικό να αναπτύξουμε τα παιδιά. Ένα παράδειγμα είναι ο Κυριάκος Αντώνιου. Ο 16χρονος διεθνής μας, που είναι ένα παιδί που δείχνει να ξεχωρίζει».

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Πάφος FC, Λοράν Ντισό, ο οποίος σχολίασε την πρόσληψη του Λούκα Έλσνερ: «Καλωσορίζω το νέο μας προπονητή. Είναι ένας σύγχρονος προπονητής, μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία με εμάς. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες σε όλα τα επίπεδα. Μέσω του επενδυτή θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας, έχοντας στο μυαλό μας ένα πλάνο που θα διαρκέσει για χρόνια». Όπως ανέφερε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πολύβιος Πάλιουρα, εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ