aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κάθε ματς και μια δοκιμασία»

«Κάθε ματς και μια δοκιμασία»

Χρόνια περίμεναν στην Πάφο τη δημιουργία μιας ομάδας που να βγάζει προσωπικότητα στον αγωνιστικό χώρο και να δίνει το κίνητρο στον κόσμο να είναι δίπλα της, κάνοντάς τον περήφανο. Όπως φαίνεται κάτι έχει αλλάξει φέτος, όμως χρειάζονται πολλά ακόμη για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος οπαδός της ομάδας πως, η πορεία θα είναι αντάξια των προσδοκιών των φίλων του ποδοσφαίρου στην πόλη και επαρχία της Πάφου.

Η κίνηση με την πρόσληψη του Λούκας Ελσνερ κρίνεται πετυχημένη, καθώς ο Σλοβένος προπονητής έχει κερδίσει τους πάντες. Ειδικότερα από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έπειτα, όταν η ομάδα άρχισε να γεμίζει, οι εμφανίσεις έδιναν ελπίδες που με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται. «Κάθε παιχνίδι για μας θα είναι και μια δοκιμασία. Ξέρουμε, πως ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως είμαστε όλοι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του προπονητή μας. Έχουμε και ένα ενθουσιασμό, ο οποίος μας βοηθάει ακόμη περισσότερο», δηλώνει στο «Goal», ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων, Πολύβιος Παρλιούρας.

Η προσοχή των νεοφώτιστων είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Δόξα την ερχόμενη Δευτέρα. Η τεχνική ηγεσία έχει όλο τον χρόνο να ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η διακοπή ήταν ωφέλιμη, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στα παιχνίδια του τουρνουά που διοργάνωσε η Πάφος FC, να πάρουν χρόνο και όσοι δεν αγωνίστηκαν ακόμη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ