aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κατεβάστε το βίντεο, την επόμενη φορά που θα επανέλθουμε δεν θα είναι από ανακοίνωση»

«Κατεβάστε το βίντεο, την επόμενη φορά που θα επανέλθουμε δεν θα είναι από ανακοίνωση»

Το ΣΥΦΙ Πάφου μεταξύ άλλων ενημερώνει για τον σύνδεσμο της ομάδας, στέλνει το μήνυμα του για την σημερινή αναμέτρηση αλλά και στην διοίκηση της ομάδας για ένα βίντεο με στιγμές του νέου προπονητή της ομάδας, Ντμίτρο Μιχαϊλένκο όταν ως παίκτης φορούσε τη φανέλα της Πέγειας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τα μέλη του ΣΥΦΙ και τον κόσμο της ομάδας ότι ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας σήμερα θα είναι ανοιχτός από τις 17:00 για τον αγώνα της ομάδας μας (υπενθυμίζουμε τον κόσμο μας ότι δυστυχώς οι αγώνες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊου). Επίσης σήμερα το πρωί έχουμε προβεί σε απολύμανση και καθαρισμό όλου του οικήματος μας. Λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν από σήμερα, είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι μαζί μας τις μάσκες προστασίας! Όχι τίποτε άλλο είναι πολλά τα €300…

Υ.Γ: πιο κάτω σας παραθέτουμε φετινές φωτογραφίες από τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας όπου οι φίλαθλοι μας τηρούν τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.. Αλλά ναι ξεχάσαμε κύριοι, στα ανοιχτά γήπεδα των 10, 15 και 20 χιλιάδων με την παρουσία κόσμου του 30% της χωρητικότητας και γενικά με ότι έχει να κάνει με την υγιή άθληση των παιδιών κολλάς κορονοϊο, αλλά σε γάμους, Σινεμά και θέατρα που οι χώροι είναι κλειστοί και κατά πολύ μικρότεροι των γηπέδων δεν κολλάς!

Εννοείται ότι δεν είμαστε ενάντια στους γάμους, θέατρα και σινεμά αλλά και γενικά με ότι έχει να κάνει με την ψυχαγωγία του κόσμου που το έχει περισσότερο ανάγκη τώρα αυτή την περίοδο όπως φυσικά έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Σήμερα από τους ποδοσφαιριστές μας ζητάμε την ΝΙΚΗ και μόνο ΝΙΚΗ!

Συνεχίζεται απ’ ότι φαίνεται να μας γράφετε και να αδιαφορείται για τον θυμό και την οργή του κόσμου μετά το σχετικό βίντεο… Σεβαστείτε τον κόσμο της ομάδας και κατεβάστε το γιατί την επόμενη φορά που θα επανέλθουμε δεν θα είναι από ανακοίνωση!

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ