aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚατασταλάζει ο Κόπιτς

Κατασταλάζει ο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη σημερινή προπόνηση, θα αποφασίσει ο Ζέλικο Κόπιτς για τις επιλογές του ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι στο Μακάρειο στάδιο, είναι αρκετά δύσκολο και ο Κροάτης προπονητής θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να φτάσει η ομάδα του στο διπλό.

Ο χρόνος δούλεψε υπέρ της ομάδας της Πάφου και αναμένεται πως σε ένα τόσο δύσκολο ματς, θα παρουσιαστεί  αποφασισμένη για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το 2-1 επί της Ομόνοιας. Η ατυχία με τον τραυματισμό του Αραγιούρι, θεωρείται πλήγμα για την Πάφος FC, καθώς ο Φινλανδός είχε δέσει με τον Λαφράνς. Δίπλα από τον τελευταίο θα πάρει θέση ο Πανός, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στα στόπερ και ο Λελιούκιν. Από εκεί και πέρα, η σύνθεση της ομάδας θα είναι περίπου η ίδια με αυτή που παρέταξε ο Κόπιτς στο νικηφόρο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο Κροάτης προπονητής, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, είχε την ευκαιρία να μελετήσει και τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Θα είναι σημαντικό για την έκβαση του αυριανού αγώνα, να μη δεχθεί γκολ η ομάδα της Πάφου. Για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί πολλή δουλειά σε όλους τους χώρους και κυρίως θα πρέπει να είναι δραστήριοι οι μέσοι που θα επωμιστούν δύσκολες αποστολές.

Οι μέσοι, Πάντσεον, Μπεσάρα και Γουίλιαμς θα κινούνται για να καταστρέφουν από τη μια το παιχνίδι του Ολυμπιακού και από την άλλη να δίνουν ώθηση στην ομάδα τους, όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Η δραστηριότητα της παφιακής ομάδας θα εξαρτηθεί και από τις κινήσεις των δύο ακραίων μέσων, του Βαλεριάνου και του Σιρόκ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σάνι, ενώ οι Σακό και Νέμετς θα πάρουν θέση στη γραμμή κρούσης, εκτός και αν δούμε κάτι διαφορετικό, με τον Ράσιτς να αγωνίζεται από την αρχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ