aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαταλήγουν στον αντί Έλσνερ

Καταλήγουν στον αντί Έλσνερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και πολύ κράτησε η παραμονή του Λούκα Έλσνερ στον πάγκο της Πάφος FC, υποστηρίζει μεγάλη μάζα του κόσμου της ομάδας. Οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη εισηγηθεί κάποια ονόματα, ενώ και ο πρόεδρος Χρίστος Γλυκύς θα προτείνει κάποιες άλλες περιπτώσεις. Μέχρι αύριο αναμένεται ότι θα υπάρξει κατάληξη για τον αντικαταστάτη του Σλοβένου τεχνικού. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετά και την προχθεσινή ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, η διοίκηση δεν είχε άλλα περιθώρια από το να απομακρύνει τον Έλσνερ. Το είχε, άλλωστε, αντιληφθεί και ο ίδιος πως η ομάδα είχε πρόβλημα και όπως δήλωσε μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα, χρειαζόταν κάτι νέο για να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο. «Νομίζω πως συμφωνούμε με τον σύλλογο πως χρειάζεται άμεσα μια αλλαγή…», παραδέχθηκε ο Σλοβένος, δείχνοντας την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Η ομάδα της Πάφου πραγματοποίησε 31 μετεγγραφές το καλοκαίρι και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε και θέμα ομοιογένειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ