aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαρέ αλάνθαστων στην Πάφος FC

Καρέ αλάνθαστων στην Πάφος FC

Έξι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC, οι Ρούντκο, Αουρέλιο, Κβίντα, Μπάριτς, Πάνιτς και Βαλακάρι, βρέθηκαν και στα πέντε παιχνίδια της ομάδας τους στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, οι τέσσερις πρώτοι δεν έχασαν λεπτό, παραμένουν… αλάνθαστοι.

Δείγμα ότι, ο Μίλανιτς τους εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό. Ο Σλοβένος προπονητής, από την στιγμή που προέκυψαν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, θέλησε να εμπιστευθεί συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές χτίζοντας κορμό, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια. Είναι γι’ αυτό που στην παφιακή ομάδα εκφράζονται με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Πάφος FC αναμένει και την επάνοδο του Χότσκο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ και έκτοτε δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Χότσκο κρίνεται ως μια ποιοτική επιλογή, που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο στη μεσαία γραμμή. Η Πάφος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό το Σάββατο, για την 6η αγωνιστική και θα θελήσει να επανέλθει στις επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ