aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Κάνουμε λάθη, αλλά ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες»

«Κάνουμε λάθη, αλλά ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο προπονητής της Πάφος FC Απόστολος Μακρίδης, αναφέρεται στην πορεία του στην ομάδα και στο φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Έχουν περάσει κιόλας πέντε μήνες και νιώθω πραγματικά τυχερός που θα έχω την ευκαιρία στις 15/05 να είμαι στο γήπεδο υπερασπιζόμενος με τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου το δικαίωμα μιας ολόκληρης επαρχίας στη μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Κάνοντας μία αναδρομή και μία αυτοκριτική, σίγουρα έγιναν και λάθη, αφού είμαστε και εμείς άνθρωποι, όμως, πολλές φορές δυστυχώς ρόλο παίζουν και άλλοι παράγοντες που όχι μόνο σε αποσυντονίζουν, αλλά και σε οδηγούν σε λάθη επί λαθών.

Σίγουρα ένας προπονητής δεν μπορεί να είναι αρεστός σε όλους, όμως, για ένα πράγμα είμαι απόλυτος και αυτό είναι η αυταπάρνηση και η πίστη μου σ’ αυτή την ομάδα, όταν η πλειοψηφία την είχε καταδικασμένη για διαβάθμιση προ μηνών. Έχω κερδίσει πολλά ως άνθρωπος γιατί έζησα έντονα και κατάλαβα μέσα από τον απίστευτο κόσμο της Πάφου τι θα πει πάθος και περηφάνια.

Στις 15/05 με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου είμαστε καταδικασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και με πάθος και πίστη στις δυνάμεις μας να κρατήσουμε την ομάδα μας. Δώσαμε πολλές μάχες μαζί και ήρθε η ώρα για την τελική και πιο σημαντική».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ