aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚανένα νεότερο με Άλαν Πάρντιου

Κανένα νεότερο με Άλαν Πάρντιου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγα εικοσιτετράωρα χωρίζουν την Πάφος FC από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και δεν έχει σημειωθεί καμιά εξέλιξη στο θέμα του προπονητή. Οι επαφές με τον Άγγλο, Άλαν Πάρντιου (φωτό), δεν έχουν ακόμη καταλήξει πουθενά, έτσι οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να προπονούνται υπό τις οδηγίες των μελών του τεχνικού επιτελείου που έχουν παραμείνει, με την έγκριση των Ρώσων που κατευθύνουν τις τύχες της ομάδας. Προφανώς οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν βιάζονται γιατί δεν θέλουν να αποτύχουν στην επιλογή τους.

Το πρωτάθλημα θα εισέλθει σε μια κρίσιμη καμπή και θεωρούν πως θα πρέπει να συνεχίσουν με έναν καταξιωμένο προπονητή, που θα εμπνέει και θα καθοδηγεί με εμπειρία τους «γαλάζιους». Λογικά η διακοπή του πρωταθλήματος θα έπρεπε να αξιοποιηθεί με την πρόσληψη νέου προπονητή, όμως οι ποδοσφαιριστές συνέχισαν να προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Τζέρεμι Στιλ.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο τελευταίος θα έχει την ευθύνη του κοουτσαρίσματος στο σαββατιάτικο ματς. Εκτός πλάνων είναι ο Πάντσεον λόγω καρτών, ενώ έχει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ο Τόρες. Η ομάδα της Πάφος FC ελπίζει πως θα καταφέρει να βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ και να επαναλάβει ό,τι και πέρσι, όταν είχε νικήσει τους «γαλαζοκίτρινους» στο ΓΣΠ, παρά τις εντελώς αντίθετες προβλέψεις που υπήρχαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ