aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Καμίνι» και… βαμμένο μπλε το Παφιακό (νέο κάλεσμα)

«Καμίνι» και… βαμμένο μπλε το Παφιακό (νέο κάλεσμα)

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στον τελευταίο αγώνα της β’ φάσης του πρωταθλήματος να κρίνεται η παραμονή για την Πάφος FC και τον Εθνικός Άχνας. Τα συναισθήματα μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα θα είναι εντελώς αντίθετα, αφού από τη μια θα έχουμε χαμόγελα για την ομάδα που θα παραμείνει στην Α’ Κατηγορία και από την άλλη, δάκρυα γι’ αυτήν που θα αποχαιρετήσει τα «σαλόνια».

Το αποτέλεσμα θα το μάθουμε λίγο πριν τις 19:00. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Παφιακό θα ζήσει σήμερα μοναδικές στιγμές από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί των δύο ομάδων, και κυρίως των γηπεδούχων που αναμένονται να ξεπεράσουν τους 3.000, ντύνοντας το γήπεδο στα μπλε. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια για τους φίλους της Πάφος FC μετά από απόφαση της διοίκησης θα είναι δωρεάν και τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

Το κάλεσμα: «Σήμερα η ομάδα της πόλης μας δίνει τον τελικό της χρονιάς! Όλη η πόλη θα βρίσκεται στο Παφιακό στις 17:00 οδηγώντας τους ποδοσφαιριστές μας στην πολυπόθητη νίκη! Σήμερα για 90 λεπτά «Μόνο Πάφος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ