aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαλύτερη αλλά και πάλι με «κενά διαστήματα»

Καλύτερη αλλά και πάλι με «κενά διαστήματα»

Βελτιωμένη ιδίως αμυντικά σε σχέση με τον αγώνα στην πρεμιέρα παρουσιάστηκε η Πάφος FC στην αναμέτρηση με την Αλκή, αλλά και πάλι με «κενά διαστήματα» κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Λούκα Έλσνερ δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, όμως υστέρησε στην τελική προσπάθεια και μοιραία έμεινε στην ισοπαλία. Αν κατάφερνε να μετουσιώσει σε γκολ κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησε όταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής των νεοφώτιστων της Πάφου δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, πρωινή προπόνηση για τους παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στην Αλκή περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα. Μαζί και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μεχντί Μοστεφά, ο οποίος μετρά αντίστροφα για το δικό του ντεμπούτο στο κυπριακό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ