aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΚαλύτερα από το τίποτα για την Ένωση και την Πάφο!

Καλύτερα από το τίποτα για την Ένωση και την Πάφο!

Ισόπαλος (1-1) έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου» μεταξύ της Πάφου και της ΕΝΠ. Η ομάδα του Κάριτ Φελκ προηγήθηκε (27′ Ουντότζι, 1-0), ωστόσο ο συνήθης ύποπτος Άνταμ Νέμετς ισοφάρισε για την παφιακή ομάδα (65’, 1-1) η οποία σε άλλο ένα παιχνίδι δεν ηττήθηκε. Στους 17 βαθμούς και στην 10η θέση παρέμεινε η ΕΝΠ, ενώ η Πάφος FC βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Χορταστικός ήταν αγώνας με πολλές φάσεις και συμβιβασμός για τις Πάφο και Ένωση. Στο πρώτο ημίχρονο, η Πάφος μπήκε καλύτερα στον αγώνα ωστόσο η ΕΝΠ ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Στο 27’ ο Ουντότζι, εκμεταλλεύτηκε το λανθασμένο διώξιμο των ποδοσφαιριστών της Πάφου και με σουτ νίκησε τον Μολ (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Νέμετς με δυνατό σουτ έκτος περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και ισοφάρισε τον αγώνα (65’,  1-1). Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα, οι δύο ομάδες σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να πάρουν το «τρίποντο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι με το γκολ που πέτυχε στον σημερινό αγώνα, ο Νέμετς έφτασε τα 11 γκολ και βρίσκεται μόνος δεύτερος στην πίνακα των σκόρερ, μάλιστα ένα γκολ πίσω από τον Σαντίκ (12 γκολ).

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΕΝΠ (Κάριτ Φελκ): Πέτρου, Αγγελή, Κυριάκου, Ολίβα, Αμπαρτζουμιάν, Μαϊσουράντζε, Ενόχ, Αντωνίου (60′ Σαράτε), Ριέρα (92′ Σερμπάκοφ), Ουντότζι (70′ Πίττας), Γκοζλάν.

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Moλ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς, Φόλπρεχτ (58′ Λουλίνια), Μπανγκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγούλο (84′ Ντόβπνια), Νέμετς, Ράκελς (75′ Ιμπραχίμ).

Σκόρερ: 27′ Ουντότζι / 65′ Νέμετς.

Κίτρινες: Μαϊσουράντζε, Ριέρα / Καρώ, Ράσιτς.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Τέταρτος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ