aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΚαλός βαθμός υπό τις περιστάσεις

Καλός βαθμός υπό τις περιστάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα μπορούσε στο τέλος η Πάφος FC να έχανε το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και ο ένας βαθμός υπό τις περιστάσεις δεν είναι κακός. Παρά τις απουσίες που είχε η παφιακή ομάδα, τα πήγε καλά και έδειξε πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια για να κάνει το κάτι παραπάνω. Δέχθηκε το γκολ εξαιτίας μιας λανθασμένης εκτίμησης της φάσης από τον Ρούντκο, ο οποίος όμως ήταν πολύ θετικός σε άλλες στιγμές.

Στα θετικά της ομάδας του Κάμερον Τόσακ ήταν η επιστροφή του Τόρες, ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ της ισοφάρισης από τον Καμπράλ. Μπορούσε και για καλύτερα η Πάφος FC, το έδειξε με τον τρόπο που αγωνίστηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχε ευκαιρίες αλλά και στην επανάληψη που αντέδρασε σωστά και έφερε το ματς στα ίσα. Ο ένας βαθμός διατηρεί την παφιακή ομάδα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, όμως η δυναμική που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές της δεν αφήνουν καμιά υπόνοια πως στα παιχνίδια που απομένουν θα είναι βελτιωμένοι και πιο ουσιαστικοί.

Πήγε καλά το δίδυμο στην άμυνα με τον Λαφράνς και τον Αντωνίου, ήταν δραστήριοι οι Μπεσάρα και Καμπράλ και γενικά ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, όμως αυτό που θα έχει σημασία από εδώ και μπρος είναι να πάρουν μαζεμένους βαθμούς και να δείξουν προσωπικότητα σε όλους τους αγώνες. Ακολουθούν οι αγώνες με τον Εθνικό (εκτός) και την ΑΕΛ (εντός), τα οποία θα είναι καθοριστικά για την έκβαση της πορείας της ομάδας της Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ